У кожної людини є своє хобі, у мене це - риболовля. Я з дитинства обожнюю ходити на озеро, закидати вудку і насолоджуватися процесом піймання риби. Причому результат для мене не має ніякого значення, я можу зловити рибу, а перед тим, як піти додому, назад відпустити її на воду. Хоча часом приношу додому і роблю чудову юшку.
Зараз мені 20 років і пора б вже почати запалювати з дівчатами, принаймні мій член хоче пірнути в пілотку, а я до сих пір перекручую його рукою. Для того, щоб знайти дівчину, потрібно виходити на вулицю, відвідувати клуби, бути більш товариським, але все це не моє, я віддаю перевагу самотність.
Кілька разів я пробував замутити з дівками, але я зовсім не знаю про що з ними розмовляти і в результаті у мене так нічого і не вийшло. Загалом наплював я на всі ці умовності забив на вулицю і продовжив своє улюблене заняття. У суботу, коли всі мої друзі пішли в клуб, я зібрав снасті і пішов на берег озера. Зазвичай там нікого немає, але на цей раз на березі сиділа дівчина і плакала.
Я підійшов до неї і почав розпитувати що трапилося. Виявляється її молодий чоловік змінив їй і тепер вона мучиться. Трохи посидівши разом, ми розговорилися. Я навіть голі целки фото дав потримати їй вудку. Але раптом вона поклала її на землю і сказала, що хоче потримати мій член. В іншій ситуації я напевно зніяковів б, але зараз я відчув себе вільно і зробив, що вона просила.
Дівчина своїми ніжними пухкими губками доторкнулася до голівки і я здригнувся. Язичком вона проводила по вуздечці, грайливо проводила ними по дірочки. Член став твердим, ще трохи і я закінчу. Але тут дівчина встала з колін і почала знімати з себе одяг. Я постелив на землю свою куртку та поклав туди її. Баба розсунула ноги і сказала, що хоче мене.
Я акуратно ввів свій пеніс в її піхву. Дівчина нежгно застогнала, вперше я трахкав телицю і був цьому щасливий. Довго це тривати не могло, незабаром пеніс запульсіровал, я витягнув його і пустив сперму телиці в живіт. Вона обмазала їм свої сиськи, закотила очі і сказала, що це було класно ...