Я робив звіт, який мені потрібно здати, але тут знову підійшов син і сказав, що хоче мене. Невже йому мало того, що я з ним вже займалася сексом пару годин тому. Я відповіла, що у мене справи, однак він змусив мене встати, задер спідницю і зняв мені нижню білизну. Хто б міг подумати, що синок у мене стане таким хтивим хлопчиком.

А спочатку поводився дуже сором'язливо. Пам'ятаю, коли ми в перший раз зайнялися цим, хлопчина дуже соромився й боявся, що нічого не вийде. Тепер трахає целка кінчає фото мене по кілька разів за день. Я встала раком і він миттєво проник в мою попку. Го цього йому здалося мало. Хлопчик витягнув член з вагіни і почав направляти його в бік моєї попки.

Спочатку мене така думка не дуже втішила, а потім я сама просила його трахать себе в анус. Якщо порівнювати з батьком, то син давно вже перевершив його. З іншими дівчатами у нього не ладиться, та й не потрібно йому це. Навіщо витрачати час на всяких шлюх, коли у нього є я - матуся, яка завжди дасть і візьме в рот. Він запитав у мене, чи не буду я проти, якщо він закінчить мені в рот.

Звичайно ж я була тільки за це. Після того, як він витягнув пеніс з мій попки, я відразу взяла його в рот, але скінчив він не відразу. Довелося трохи попрацювати язичком. Головка початку пульсувати і в горло мені вдарила тепла струмінь сперми. Вона заповнила весь мій рот і навіть почала витікати назовні. Я все акуратно злизала, помила слиною його пеніс і знову взялася за звіт. В цей день синок ще пару раз трахнув мене в попку і ми з ним заснули в одному ліжку.