Мене звуть Андрій і мені 36 років. Я працюю начальником відділу, отримую пристойну зарплату, у мене є дружина і дочка. З дочкою у мене дуже близькі відносини, вона завжди ділиться зі мною своїми секретами і питає у мене ради. одного разу вона прийшла до мене і сказала, що хоче, щоб я був її першим чоловіком. Вона у мене дуже гарна, з великими цицьками і класною попкою.
Але я все ж пояснив дочки, що займатися сексом з батьком не дуже добре. І все ж я її хотів, цього не можна не визнати. Як то раз моя дружина поїхала в гості до батьків і ми залишилися з дочкою на пару днів вдома одні. Я повів її в ресторан, щоб там з нею трохи розслабитися. Лена (так звуть дочка) наділу на себе шикарне вечірнє плаття, в ній вона виглядає просто чудово.
Ми непогано з нею посиділи і коли повернулися додому почали дивитися один на одного жадібними очима. Я запропонував їй роздягнутися і Олена пісі крупним планом слухняно зняла з себе сукню. Тепер вона стоїть переді мною в своїх мереживних трусиках і ліфчику, які ефектно підкреслюють її гідності. Я по швидкому роздягнувся, повалив Лену на ліжко і практично ввів свій член до неї в промежину.
На короткий час я замислився, а чи варто мені позбавляти її невинності. Але було вже занадто пізно щось змінювати, ми вже й так зайшли занадто далеко. Я проткнув її Плевну і тут же вийняв, щоб вона не відчувала болю.
На наступний день ми трахкали вже по справжньому. Лена обожнює робити мінет. Спочатку вона робила його не дуже добре, але потихеньку навчилася. У мене дружина в свої 35 не робить так само добре, як її дочка. На даний момент Лена вже заміжня, але буває, що вона приїжджає до мене і ми займаємося з нею сексом.