З Ксюшею ми вже зустрічаємося півтора року і вже потихеньку готуємо себе до сімейного життя. Одного разу вона запросила мене до себе додому, тому що її батьки кудись відійшли і навряд чи взагалі приїдуть в цей день. Ми пішли з Ксюшею в душ, там я намилював її шикарну попку, а вона гладила свої цицьки і стогнала. Я почав вилизувати її гладко поголену кицьку.
Ми так захопилися процесом, що спочатку навіть не помітили стук вхідних дверей. Виявляється повернулася мати дівчини. Ми швиденько домилісь і я пішов до кімнати Ксюши. Вона про щось розмовляла з мамою, потім зайшла в кімнату і сказала, що нас більше турбувати не будуть. Вона почала робити мені мінет, а потім сіла на мене і встромила мій пеніс до себе в кицьку. При цьому Ксюша так активно рухала стегнами, що я отримував неймовірну насолоду.
Так тривати довго не могло, незабаром я не витримав і скінчив їй в рот. Після такого траха я просто лежав в ліжку голим, більше мені нічого не хотілося. раптом голі жінки за 30 років двері в кімнату відчинилися і увійшла мати дівчини. Вона запитала, що це ми тут займаємося, хоча чого тут пояснювати, все і так очевидно.
Першою отямилася Ксюша, вона почала надрачівала мій обм'якнув член, а потім дала знак мамі, щоб вона теж приєднувалася. Обидві жінки робили мені мінет, матуся облизувала дірочку на члені, а а Ксюша облизувала яйця. Потім дівчина відсунув матусю і села на пеніс, в цей час вони цілувалися з мамою в засос. Потім наса чергу матусі пострибати на члені. Раптом двері знову відкривається і там стоїть батько Ксюши.
Він вже встиг зняти штани. Я продовжував трахати його дружину, а він наблизився до Ксюші і без всяких церемоній насадив її на свій кол. З тих пір ми частенько трахкає двох баб в два ствола, а іноді я засаджують таткові. Ось така сімейка.