Мене звуть Максим і мені 19 років. Цього літа я вирішив трохи розслабитися, накопичив гроші і відправився на курорт. Через пару тижнів відпочинок закінчився, я сів у потяг і поїхав у бік будинку. По дорозі я вирішив відвідати свою тітку, сестру мами, яка була молодший за неї на 5 років. Тітка мене добре зустріла, на своїй машині привезла з вокзалу до себе додому.
Я з дороги дуже втомився, тому відразу попросився в душ. Тітка видала мені рушник і показала ванну кімнату. Я включив гарячу воду і почав насолоджуватися жіночі пісі процесом. Спочатку я навіть не помітив, як двері у ванну відкрилася, туди увійшла тітка, глянула на моє тіло, потім сказала, що у неї барахлить телефон і не міг би я дізнатися в чому справа. Я накинув на себе рушник, вийшов у передпокій і почав розглядати апарат, намагаючись розібратися в чому справа.
Те що сталося далі було для мене несподіваним, але шалено приємним. Тітка раптом встала на коліна, скинула з мене рушник і почала облизувати мій пеніс. Він відразу набубнявів, настала ерекція. Я відчував, як головка члена стосується її глотки і від цього відчував велику насолоду. Тете по видимому це теж подобалося, однак вона не стала цим обмежуватися, вона зняла з себе халат і залишилася в одній нижній білизні. Я не став з неї знімати трусики і ліфчик, тому що в них жінка мене порушувала ще більше.
Я лише прибрав смужку трусиків і ніжно увійшов в її печерку. Під час траха я випадково торкнувся пенісом колечко її ануса. Тітка посміхнулась і сказала, що якщо я хочу тиркнуть її в попу, то там потрібно все змастити. Вона дістала крем, змастила нею свою дірочку, а мій пеніс вона взяла в рот і гарненько промочила його слиною. Я акуратно ввів пеніс в її тугу дірочку. Для мене це перший анальний досвід, тому я не зміг довго триматися і незабаром скінчив їй прямо всередину ...