Нарешті наблизилися новорічні свята, сьогодні останній робочий день і пройшов він досить швидко. Ми з колегами вирішили відсвяткувати таку подію і залишилися в офісі після роботи. Шеф не став цьому противиться, але сам затримуватися не став, тому що у нього вдома дружина і діти. В основному у нас молодий колектив, ніхто не замужем і не одружений, так що додому поспішати нікому.
Купили алкоголю, включили веселу музику і почали випивати. Раптом мені сильно захотілося в туалет і я пішла в дамську кімнату, яка знаходиться поверхом нижче. Ах де, ще у нас в офісі є молодий співробітник, можна сказати стажер. Він з самого першого дня робив мені компліменти і намагався позалицятися, але я його відшивала. На цей раз хлопець підкараулив мене після туалет і попросив зайти до нього в кабінет, щоб обговорити деякі робочі питання.
У мене було зовсім не той настрій, щоб займатися роботою, але на той момент я вже була досить п'яною, так що чинити опір я не стала. Як тільки я зайшла до стажисту в кабінет, він закрив двері на ключ, повалив мене на свій робочий стіл і почав задирати мені спідницю. Хлопець облизав кінчає фото свої пальчики, зняв з мене трусики і почав водити ними по моїй киска. Мені було дуже приємно. Далі все просувалося такими ж темпами. Незабаром я гола лежала у нього на столі з розсунутими ногами, а він робив мені кунілінгус.
Робить він це професійно, я навіть трохи не скінчила. Потім він різко встав, витягнув свій член і почав терти їм про мою особу. Я не розгубилася і почала облизувати головку, а потім зробила йому мине. Стажер не став чекати, поки закінчить, він поставив мене раком і грубо увійшов до мене. Спершу він все робив жорстко і швидко, однак поступово його рухи ставали ніжними і повільними. Тут хлопець попросив в анал, але ж я обожнюю такий секс. Для виду я трохи поламалася, але потім звичайно ж погодилася.
Мастила у нас не було, тому мені довелося змащувати його член слиною з мого рота. Він таким же чином змочив мою попку і почав акуратно вводити головку члена. Спочатку я була напружена, тому проникнення було повільним. Поступово мене розслабило і молода людина вже без праці орудував на моє пружною попці. Через пару хвилин я скінчила і практично відразу відчула, як по моїй нозі стікає сперма стажиста. Після цього хлопець одягнувся і пішов до решти, а я залишилася у нього в кабінеті, вся витраханная і вимазана в спермі.