Я давно хотіла спробувати анальний секс, але перший досвід мені не дуже сподобався. Мого чоловіка цілком влаштовує стандартний трах, але мені ж хочеться чогось новенького, тому я попросила трахнути себе в дірочку. Робив він це вкрай невміло, тому замість насолоди я отримала біль. Після цього ми ще пару раз пробували анал, проте як і раніше я не відчувала насолоди.

Як то раз трапилося так, що у нас в гостях була моя подруга і вона захотіла переночувати. Серед ночі вона увірвалася в в нашу з чоловіком кімнату і сказала, що боїться спати одна, виявляється їй пріслишалісь якісь шарудіння і вона думає, що в кімнаті мешкає диявол. Загалом вона лягла голі дівчата 25 років поруч з нами. Спати нам не хотілося, раптом я помітила як мій чоловік чіпає подругу за стегна, але мене це не розлютило, а навіть навпаки, порушило.

Я сама запропонувала зайнятися груповим сексом і ми приступили до справи. Мене дуже заводило, як чоловік буквально розривав пісю моєї подруги. Я витягла пеніс чоловіка з її щілинки і почала жадібно смоктати. Потім я запропонувала тиркнуть подругу в анал, але вона так і не погодилася. Довелося добряче змастити свою попку і встати на рак. Подруга лизала мої тверді соски, а чоловік тим часом акуратно проник в мою дирень.

Видать минулі кілька разів все ж додали йому досвіду і він тепер поводився значно впевненіше і все робив правильно. Незабаром і подруга захотіла в попку і теж встала раком. Чоловік трахкав нас обох, а потім пустив сперму нам на обличчя і пішов в душ. Ми тим часом почали пестити одне одного і займатися лесбійських сексом. Коли чоловік вийшов з ванної, він побачив, чим ми займаємося і знову приєднався до нас