Мої батьки розлучилися, коли я ще була маленькою і я залишилася жити з батьком. Час минав і тепер я стала повнолітньою красивою дівчиною і в мене є молодий чоловік. Слава богу, що він не знає про деякі витівки, про які я збираюся вам провідати. Недавно батько почав зустрічатися з однією жінкою і в один прекрасний день він заявив, що збирається на ній одружуватися.
Я в принципі не проти цього, тому що Алла (майбутня дружина батька) мені відразу сподобалася і я навіть іноді з нею ділилася своїми секретами. Вона теж одного разу вже була заміжня і в неї є син Артем, який на п'ять років старший за мене. До цього я Артема не бачила, але в цей день він з'явився. Хлопець мені відразу сподобався, він симпатичний і сором'язливий молодий чоловік.
Ми засиділися і Алла вже не хотіла їхати додому, так що вони з сином вирішили переночувати у нас. Батько розташувався в спальні з Аллою, я була в своїй голі дівчата з піздами кімнаті, а Артем в сусідній. Раптом серед ночі двері в мою кімнату відчинилися і зайшов Артем. Виявляється йому стало холодно і він запитав у мене ще одне ковдру. Але ковдри у мене не було.
Тільки Артем почав виходити з кімнати, я запропонувала йому лягти поруч зі мною, тоді б я змогла поділитися своїм теплим ковдрою. Нам було не до сну, десь годину ми з ним розмовляли, а потім він наблизився до мого вуха і почав його цілувати. У промежини у мене тут же стало волого. Він засунув руки мені в ліфчик і почав м'яти сиськи, але цим справа не обмежилася. Незабаром я зняла трусики, розсунула ноги і дозволила йому проникнути в себе.