Все так само несподівано, вона рушила вперед, розпрямляючись. Палаючий, збуджений погляд був спрямований вже в обличчя. Такі м'які, акуратні купки майже дряпаючись, пройшли по тілу ... За напруженого органу проїхався плоский живіт, легко-жорстка кучерява поросль зачепила голівку і абсолютно мокрі губки як ніби обійняти спробували. Оксана схопила за голову і впилася пристрасним поцілунком. У голові промайнула думка, що смак у поцілунку не той, що я б хотів відчути, але мягіе форми, притулившись до мене, змусили забути про всі сумніви. Постараюсь відповісти на поцілунок з усім можливим запалом, я спробував пригорнути її до себе ще сильніше. Однак вона одразу ж піднялася і сказала:
     - Е, ні! Сьогодні правити балом буду я! - З цими словами вона відвела руку на тому і направила мій стрижень у свою спливала норку. Повільно, плавно перетекла вона в сидяче положення. Трохи посидівши, вона стала рухатися неспішним круговим ходом. Поступово прискорюючи, вона з тією ж швидкістю працювала зі своїм горбком і масовано груди. Дійшовши до максимуму, знову зупинилася голі дівчата без трусів і знову почала з того ж кругового руху. Спочатку вона лише видихав тихо, але чим далі, тим голосніше ставали її постогнуючи. І ось вже, щоб хоч трохи заглушити свій голос, вона перемістила руку з пашить жаром жадання кицьки до рота. Спостерігаючи за рухами її губ, з жадібністю обсмоктують пальці, я вже вкотре пошкодував, що не володію, подібно монстрам їх анімешек парою таких необхідних щупалець. Вже звичайно не пальці хотіла зараз облизувати дівчина, скакати на моєму члені! Всі рухи її гнучкого тіла кричали: "Ще! Більше!".
     Пришвидшила до межі, вона, вже не стримуючись, скрикнула і відкинули назад. Мій черга не змусив довго чекати. Те, що ще стримувало киплячий вулкан, було розбито вщент картиною Оксани в повний зріст в обрамленні дверного отвору.
     Оксана, що лежить на мені, ворухнулася і повернулася в бік Оксани-2:
     - І. .. і давно ти тут ... стоїш? ... - Фрази давалися їй після скачки з деякому працею.
     - З тих пір, як твої стогони можна було почути з кухні. Ти начебто говорила, що після нього продовжимо як зазвичай.
     - А ми ... і продовжимо, - вона повернулася до мене. - Мене, до речі, Оленою звуть.
     - Андрій, - гепнувся з мене. Виглядав я з боку, мабуть, досить безглуздо.