Мене звуть Ксюша і мені недавно стукнуло 18 років. Я вчуся в інституті і як правило приходжу оттду приблизно після обіду. До вечора я в квартирі абсолютно одна і можу робити все, що хочу. Часом я привожу сюди своїх хлопців і ми займаємося сексом. Але на цей раз у мене не вийшло замутити з гарним хлопчиком, я прийшла з навчання, зайшла в свою кімнату, зняла трусики і почала мастурбувати.
Раптом увійшла мати, виявляється вона забула вдома якісь важливі документи. Побачивши мене вона почала на мене кричати, але занадто довго покричати в неї не вийшло, бо треба було бігти на роботу. Проте матуся пригрозила мені, що ввечері мене чекає неприємна розмова. Увечері ми зібралися всі разом за столом і почали вечеряти.
Я вже подумала, що мама забула про те, що сталося і почала спокійно їсти, як раптом вона почала висувати мені прямо за столом. Я довго слухала, потім заплакала і пішла до себе в кімнату. Через деякий час до мене в кімнату зайшов батько, сказав, що не потрібно так переживати і пішов до спальні, де його вже чекала мама. Через півгодини я захотіла пити і пішла на кухню.
Проходячи повз батьківської спальні я почула як стогне мама. Я трохи прочинила двері і побачила, що батько зі своїм великим членом поре матусю в промежину. Мама мене знову побачила, накричала на мене і сказала, щоб я йшла до своєї кімнати. Я пішла туди, але заснути фото піхв не виходило, надто вже сильно я збудилася. Раптом зайшла мама, вона не стала кричати, просто запитала, чи сподобалося мені все те, що я бачила і хотіла б я це спробувати.
Я лише мовчки кивнула головою. Тоді мама взяла мене за руку і повела в спальню. Там лежав голий батько з повністю стоїть членом. Матуся навчила мене правильно смоктати, потім поставила на рак і уважно спостерігала за тим, як тато трахкає мене. Але батько не забував і про неї і періодично Сува свій пеніс в її попку. Я теж захотіла в попу, змастила собі анус і встала раком. Батько все зрозумів і акуратно ввів в мою дірочку свій великий і товстий агрегат.