У мене трохи дивна сексуальна фантазія, але я нічого не можу з цим вдіяти. Мені хочеться, щоб мою дружину трахнули в мене на очах. Я неодноразово говорив про це їй, але вона ніколи не сприймала мене всерйоз. І все ж я почав відчувати, що вона все ж захотіла погуляти на стороні. Правда я ніяк не міг застати її з іншим мужиком, бо вона цей факт не афішувала. І все ж мені пощастило.

Одного разу я прийшов до неї на роботу, а її не виявилося на місці. Її подруги мені сказали, що зараз вона напевно в підвалі, приймає товар, адже вона в мене продавщиця. Я зайшов туди і побачив, як дружина стоїть на колінах і робить мінет відразу двом мужикам. В цей момент прийшов третій і з ходу поставив її раком і прісунул в неї член.

Напевно він не в перший раз робить це, тому що дружина навіть посміхнулася, коли побачив його. хлопці по черзі закінчили їй в обличчя, потім все привели себе в порядок і розійшлися. Я пішов за дружиною, вона прийшла на своє робоче місце, до неї підійшли подруги і почали перша ніч целкі відео шепотітися. Я зрозумів, що дружина все зрозуміла. Вона побачила мене, підійшла і сказала, що мені не варто ображатися, тому що я сам цього хотів.

Раптом вона схопила мене за руку, потягла в підсобку і почала робити мінет. Потім вона запропонувала покликати ще одного мужика і я із задоволенням погодився. Прийшов знайомий мужик, той, який наяривал її в щілинку півгодини тому. Ми почали удвох трахать дружину. Раптом я випадково торкнувся члена того мужика і мені це сподобалося. Я і сам не помітив як взяв у рот і почав смоктати.

У цей час дружина мені робила те ж саме. У результаті всі опинилися в спермі. З тих пір ми частенько проводимо вечори втрьох і здійснюємо свої найвідвертіші сексуальні фантазії.