Як же я не любила їздити в цю дачу, там дуже нудно і мені хотілося літо проводити в жарких країнах, наприклад, на Мальдівах. Проте мій чоловік не підтримує такі ідеї, йому подобається копирсатися в городі, вирощуючи там редиску, моркву, картоплю та цибулю. Неподалік від нас теж жила сім'я.
Ситуація схожа, мужик у них копається в городі, дочки грають з моїм сином, а дружина нудьгує так само, як і я. Хоча незабаром ми з Жанною (так звуть жінку сусіда) знайшли собі заняття. Її чоловік богаче мого, так що вони могли собі дозволити тримати коней.
Так от, Жанна навчила мене скакати на коні і щодня ми каталися з нею по кілька годин, потім заводила його в стайню, там гладила і мила тварина. Як то раз чоловік поїхав у відрядження, його вже не було три тижні і за цей час я почала відчувати сексуальний голод. Під час чищення позбавлення невинності відео коня я звернула увагу, що у нього великі яйця. Я почала їх масажувати, як раптом жеребець почав порушуватися. Член у них захований в спеціальний мішечок і тепер його знаряддя вийшло на всю величину.
Я взяла в руки цей великий чорний член і початку його дрочить. За мабуть коню було добре, так само, як і мені. Потім я взяла це чудо в рот, загалом робила з ним все, що хотіла. Далі я встала раком, кінь застрибнув передніми ногами на лавку і почав мене трахати в щілинку. У житті я не відчувала такої насолоди.
Мені захотілося в попку, я витягла масло, змастила член коню, а решта вилила собі в анус. Спочатку у коня не виходило прісунуть мені, але потім він все ж засунув мені в дірочку. Незабаром я відчула, як на мене пішла струмінь, це означає одне - жеребець скінчив. сперми було так багато, що вона не помістилася в мені і потім стікала до ніг.