Батьки й не помітили той момент, коли нас з сестрою почав цікавити секс. Я на той момент не сильно парився з цього приводу, мені було достатньо поглянути на фотографію голої телиці з журналу і подрочить на неї. Одного разу батьки поїхали на дачу і ми з сестрою на цілий день залишилися вдвох. Чим зайняти себе?

Пробували грати різні ігри, але рано чи пізно вони набридали. Тут я згадав, що мені на день народження подарували фотоапарат, а я його навіть жодного разу не використовував. Чим не привід спробувати його в дії? Гра полягала в тому, що я виконував роль фотографа, повністю голі дівчата фото а сестра була моєю моделлю. Тільки умовою фотосесії було те, що ці знімки нібито призначалися для чоловічого журналу, а значить і модель повинна бути абсолютно голою.

Сестра швидко погодилася, але попросила не чіпати її в інтимних місцях. Я фотографував її так, як мені підказувала фантазія, а потім поклав її на ліжко і почав гладити її кицьку. Сестра почала потихеньку стогнати, мій кілочок був уже напружений і готовий діяти. Я попросив сестру облизати мій пеніс і вона дала згоду. Спочатку вона язичком облизувала головку, а потім посміхнулася і повністю заковтнула член.

Пару раз вона поперхнулася, але це мене заводило ще більше. потім ми прийняли позу 69, я з задоволенням вилизував її кицьку, а сестра смоктала член. Настав час проникнути в щілинку. Дівчина розсунула ноги якомога ширше, заплющила очі і сказала, що можна починати. Я без зволікання ввів пеніс в її промежину. Сестра заверещала, але потім заспокоїлася і її вереск перетворився на дуже приємний стогін задоволення. цей стогін підстьобував мене діяти і далі.