Це почало відбуватися зі мною недавно. Раніше я ставився до мами так, як і належить синові. Але недавно я зайшов у ванну і випадково побачив, як вона гола приймає душ. Тіло у неї прекрасне, не у кожної молоденької така попка, а мама прекрасно збереглася. Кілька хвилин я милувався її тілом, потім до мене щось дійшло і я втік до себе в кімнату.

За обідом я намагався вести себе як ні в чому не бувало, але це було складно. Весь час я думав про голою мамі, член у мене стояв і доводилося дрочить. Одного разу Голі дівчата 18 років я в своїй кімнаті як завжди займався онанізмом, як раптом зайшла мама. Я ледве встиг прикрити штани, але здається вона зрозуміла, що я тут роблю. Мама почала пояснювати мені, що в моєму віці це нормально і тут нема чого соромитися.

Але потім вона зрозуміла, що дрочил я не на яку-небудь телицю з журналу, а на неї. Мама встала на коліна, здивувалася розміром і почала язичком пестити кінчик пеніса. Я мало не скінчив. Мама це зрозуміла і повністю взяла в рот член. Так тривало кілька хвилин, потім я скінчив їй в рот. Мама витерла сперму з обличчя і пішла, а я через пару хвилин пішов у ванну.

Мама була саме там, брала душ. На цей раз я не розгубився, миттю роздягнувся і заліз до неї. Вона попросила, щоб я приголубив її кицьку і я з жадібністю почав вилизувати її попку. Потім вона знову зробила мені мінет, встала на карачки і попросила себе оттрахать.

Я із задоволенням проник в її попку. Мама не стала чекати, поки я почну рухатися, сама почала рухатися в ритм. Потім я скінчив їй в спину, ми помилися і вийшли з душу. З тих пір ми частенько розважаємося, поки тата немає вдома ...