Пару років тому, коли я ще вчилася в інституті, я вирішила з'їздити в село до бабусі, щоб відпочити там пару тижнів. Раніше я всі шкільні канікули там проводила, грала з місцевими хлопчаками, ми ходили купатися, палили багаття. Загалом було весело і ближче до осені я їхала звідси з великим жалем.

Після школи я пару років не могла сюди приїхати, бо вічно влітку йшла сесія і часу відвідати село не було. Через деякий час я все ж виділила пару тижнів для відпочинку і приїхала сюди. За пару років тут нічого не змінилося, правда друзі мої вже підросли, вони не грали, натомість воліли курити і пити.

В один прекрасний день я вирішила сходити до річки і позасмагати. по волі долі, купальник я забула, а засмагати в звичайних ліфчиках і трусиках не хотілося. Озирнувшись довкола, я переконалася, що поблизу нікого немає і роздяглася. Затишно розляглася на піску і сама не помітила як заснула. Прокинулася я через те, що відчула як мене чіпають. Я відкрила очі і побачила симпатичного хлопця. Спочатку я його не впізнала, але потім зрозуміла хто він такий.

У дитинстві ми грали з ним, але тоді він був страшненький, а тепер змужнів і став справжнім красенем. Він ні слова не сказав, продовжував стискати мені сиськи, а другою рукою масував мені кицьку. Я була вже надто збуджена, щоб відмовити йому, а хлопець скористався моментом. Він сам був в одних шортах, а звідти виднівся значний горбок.

На той момент я вже була не дівою, так що сильно заморочуватися і роздумувати я не стала. Він ліг на мене і акуратно засунув свій член мені в промежину. Тепла хвиля накрила мене і я відчула як мені добре.

Він трахкав мене досить довго, напевно це тривало протягом години. Ніяких особливих поз ми не застосовували, він так і продовжував довбати мене зверху. Незабаром він витягнув член і направив струмінь в сторону. Потім хлопець поцілував мене в щічку і пішов далі, а я залишилася загоряти далі ...