Днями у мого друга було день народження і він покликав купу друзів, серед яких була Таня - дуже красива дівчина. Сам би я підсісти до неї не наважився, але мені пощастило - вона село прямо біля мене. Спочатку розмова не клеїлась, тому що я не знав з чого почати розмову. Але після кількох чарок горілки мій мова почала розв'язуватися і діяв сміливіше. Тут важливо зловити грань, коли потрібно випити і варто зупинитися. Адже навряд чи дівчина буде проявляти інтерес до п'яного хлопця, який несе всяку маячню.

Я припинив пити, хоча друзі мої вмовляли мене бухати з ними. Ближче до півночі Таня зібралася додому і я попросив дозволу проводити її. У парку було безлюдно, але кругом горіло освітлення. Сам би не наважився піти звідти, але в компанії з дівчиною у мене стало більше хоробрості. Таня захотіла в туалет, але сама відійти від дороги одна не зважилася, тому я пішов за нею. Раптом вона попросила мене зупинитися і відвернутися, сама відійшла ще на пару кроків і почала робити свої справи.

Хоч вона і просила не підглядати, але все ж я не втримався і почав спостерігати, як вона стягує з себе трусики, піднімає спідницю. Вона закінчила і збиралася вставати, але тут почула звуки моїх кроків. Вона не стала говорити зайвих слів, просто розстебнула мою ширіньку і почала прицмокуючи смоктати мій член. Незабаром я скінчив їй в рот, вона втерлася листом лопуха і ми пішли далі, але вже як коханці.

Як тільки ми прийшли до неї додому, я тут же захотів повторити все, що було в парку. Вона знову мені відсмоктати, але на цей раз я не закінчив, а поставив її раком і почав довбати їй в щілинку. Потім вона зажадала, щоб я прісунул їй в дірочку, тому що вона любить анальний секс. Я задовольнив її бажання.