В один теплий літній вечір подруга Настя запросила мене в літнє кафе. Там вона повинна була показати мені свого нового бойфренда. Звичайно це було зроблено для того, щоб похвалитися перед мною. Взагалі стосунки у мене з Настею не такі вже й дружні, хоча я зображую з себе вірну подругу. Справа в тому, що свого часу вона забрала у мене хлопця, а через місяць кинула його.

Зроблено це було для того, щоб в зайвий раз самоствердитися. Мене це зачепило, але Настя попросила у мене прощення і сказала, що мій колишній козел, раз так поступив, а значить і шкодувати немає про що. Я тоді пробачила Настю, але все одно в душі залишився неприємний осад. Тепер же у мене була приголомшлива можливість відплатити їй тим же. Я одягла самий відвертий наряд в моєму гардеробі і відправилася в кафе.

Ігор, так звали його нового друга, виявився дуже приємним молодим чоловіком, може бути кохання з першого погляду і не відбулося, але відрази до нього теж не було. Ми сиділи і розмовляли, Ігор іноді вставляв свої жарти, загалом було весело. Настя періодично лізла до нього цілуватися, хоча я помітила, що хлопець був не захваті від цього. Раптом подруга заявила, що їй потрібно вийти в туалет. Як тільки вона зникла, Ігор сказав, що хоче зробити Насті сюрприз і для цього я повинна піти за ним. Ми пішли в ресторан, який знаходився навпроти.

Я не могла зрозуміти, в чому ж полягає сюрприз і чому для дівчата інтиму відео цього довелося покинути кафе. Тут-то мені хлопець все і пояснив. Виявляється він закохався в мене давно, Ігор вчиться в паралельній групі. Настя сказав, що до мене підкочувати безглуздо, мовляв я зустрічаюся тільки з забезпеченими хлопцями. Тому він і привів мене в цей дорогий ресторан, щоб справити враження. Я все вислухала, як же "добре" зі мною надходить подруга! Мені вже пора йти додому, але Ігор просить залишитися хоч на півгодини, я не погодилася. тоді він напросився проводити мене, я відмовлятися не стала.

На наступний день вранці він прийшов з шикарним букетом квітів. Мама відразу впустила його в мою кімнату і мені було не зовсім зручно, що Ігор побачив мене заспаною. В той день ми ходили з ним у кіно, в музей, а ввечері поїхали до нього. Там на мене чекав чудовий романтичну вечерю, а ще він подарував мені сережки. Після кількох келихів шампанського я сп'яніла, але Ігор не скористався ситуацією, але ж міг. Він уклав мене на диван, укрив пледом, а сам ліг поруч.

Я поспала кілька годин і тут мене розбудив телефонний дзвінок. Це була моя одногрупниця, але трубку я не взяла. Спати я більше вже не хотіла. Ігор лежав поруч і дивився на мене. Тут я почала стягувати з нею майку, потім розстебнула ширінку, витягла його збуджений член. Спочатку я просто гралася, а потім почала робити повноцінний мине. Він теж зірвав з мене сукню, стягнув трусики і вилизав мою щілинку, після чого засадив пеніс мені в промежину. З тих пір ми зустрічаємося і дуже любимо один одного. Хто б міг подумати, що помстившись подрузі я знайду своє щастя