Мене звуть Настя і в мене є подруга Катя, з якою я проводжу дуже багато часу. Як то раз ми разом з нею сиділи в під'їзді і курили. Я була в коротенькій спідниці і трохи розсунула ноги так, що було видно мої трусики. В цей момент двері ліфта відчинилися і звідти вийшов симпатичний парен.ь він пройшов повз нас, подивився мені під спідницю, посміхнувся і пішов далі.

Я почала цікавитися у подруги, що це за красень. Виявляється, це її сусід Діма. На наступний день Катя мені зателефонувала і сказала, що Діма вже підходив до неї і цікавився щодо мене і навіть узяв номер мого телефону. З тих пір ми почали спілкуватися, а через деякий час зустрілися. Ми валялися у нього вдома, цілувалися на ліжку, чіпали один одного. Але на цей раз справа зайшла занадто далеко, він цілував мені живіт і його мова лоскотав мені пупок. Я теж поцілувала його живіт і просувалася все далі і далі.

Раптом він швидко зняв з себе штани і його великий і гарячий член уперся мені в обличчя. Я хотіла було вирватися, але Діма хотів засунути свого дружка до мене в рот. Мені навіть довелося зціпити зуби, але тоді він затиснув мені ніс і я була змушена відкрити рот. Він тут же засунув голі тьолки член і почав трахать мене в рот. Сува він так далеко, що часом я навіть задихалася, мої слюні капали йому на яйця, від чого він збуджувався ще більше.

Мені це навіть початок подобається, я за своєю ініціативою лизала йому стовбур і яєчка. Незабаром він знову засунув член мені в рот і я відчула як мені в глотку вдарила гаряча струмінь, Діма закінчив. На той момент я ще була незайманою, наступного разу ми вже займалися цим сексом. Спочатку мені було неприємно, але після того, як дірочка моя розробив ась, я почала отримувати оргазм, це прекрасно ..