Одного разу трапилося так, що ми з Танею були вдома самі, мама в цей час працювала. Треба сказати, що відносини у нас з сестрою були не дуже доброзичливими, ми частенько сварилися, але все ж іноді базікали один з одним. Цього разу Таня відразу лягла спати, а я включив телевізор і почав дивитися фільм. Там була постільна сцена, я зовсім забув про те, що двоюрідна сестра будинку, засунув руку в штани і почав мусолити свого улюбленця.
Однак потім я все ж прийшов в себе і перестав мастурбувати. Тут я мимоволі глянув на ліжко сестри. Здається вона спала і я знову почав дивитися фільм. Через оголені маленьки дівчата деякий час в знову перевів погляд і побачив, що вона лежить і дрочить. Від такої картини у мене миттю встав, я почав мастурбувати не знімаючи штанів і дуже швидко скінчив.
Раптом Таня тихим голосом покликала мене до себе. Вона зняла мої мокрі від сперми штани і взяла член в рот. Сестра смоктала мені хвилин п'ять, після чого я знову скінчив. Таня на цьому зупинятися не збиралася, вона лизала головку мовою і пеніс знову прийняв бойову стійку. На цей раз я закинув її ноги до себе за шию і почав трахать її.
Коли я скінчив, вона назвала мене чоловіком і пішла в душ. Після цього випадку ми вже не займалися з нею сексом, але я відчув в собі впевненість і в мене почало виходити з іншими бабами.