Там я знайшов молодого чоловіка, у якого були такі ж проблеми як і в мене. Ми з ним побачилися і він почав описувати свою дружину, як вона добре робить мінет і яка апетитна у неї попка. Я теж розповів про свою дружину і помітив, як в очах хлопця пробіг вогник. Ми стали частенько бачитися з Женею. Незабаром моя дружина захотіла познайомитися з моїм другом.
Я привів його додому і ми почали розмовляти. Тут я при ньому почав Алпаев дружину, за що і отримав потиличника. Потім вона втекла до ванної. Я думав, що вона там плаче, виявилося ж, що дружина моя просто розглядає себе. Мені вона зізналася, що хоче, щоб Женя пішов і ми фото великих ціцьок скоріше зайнялися сексом. Проте я не став проганяти одного. Я при ньому розділ свою красуню, розсунув їй ноги і запропонував Жене зробити їй кунілінгус.
Моя дружина була вже надто збуджена і не могла чинити опір. Поки один вилизував дружині щілинку, я витягнув пеніс і запхав його їй в рот. Женя теж витягнув своє молодика і заштовхав його мій дружині в промежину. Їй не потрібно нічого робити, все відбувалося само по собі. Через деякий час ми з Женею помінялися ролями. На наступний день ми з дружиною пішли в гості до Жені та його дружині