Не пам'ятаю, коли це точно сталося, але я почав дивитися га маму, як на жінку. Вона дуже приваблива і я б хотів зайнятися з нею сексом. Але як зізнатися їй про це, адже це ненормально. Я частенько дивився, як матуся приймала душ і потайки мастурбував. Одного разу, в той час, поки я дивився інцест на комп'ютері, увійшла вона і спалила, ніж я тут займаюся. Я очікував скандалу, але матуся просто вийшла з кімнати.

Я вимкнув комп'ютер і став дивитися телевізор. Мамаша увійшла в душ, було чути, як вона знімає з себе одяг, включає воду. Я дуже хотів зайти до неї і як слід оттрахать, але щось зупиняло мене і я сидів. Хоча зараз самий відповідний момент, батько у відрядженні, повернеться лише через тиждень.

Мама незабаром знову зайшла до мене в кімнату, сіла поруч і з серйозним виглядом запитала, чи дійсно я хочу зайнятися з нею сексом або їй здалося. Що мені фото пісі залишалося робити? Так, хочу. Мама знову вийшла в іншу кімнату, я вже не знав, що від неї очікувати. Вона знову увійшла, сіла біля мене на колінах і почала повільно гладити мені ноги, поступово піднімаючись вгору і вгору.

Незабаром вона дійшла до шорт, зняла їх і взяла в рот моє знаряддя. Я був готовий закінчити відразу, але мама цього не допустила. Мій пеніс напевно їй сподобався, принаймні дивилася вона на нього з захопленням. Потім я подрочіл член між її цицьками, поставив маму на рак і ввів агрегат. Там занадто широко, тому мені захотілося анала. Вона змочила пеніс в своєму рте і ще раз встала раком. На цей раз увійти в її дірочку виявилося значно простіше.